`

de Hanswijckers

Rabo ClubSupport, stem op ons!

De Rabo Clubsupport is vandaag begonnen!
Steun de Hanswijckers met uw stemmen!

Jaarlijks keert de Rabobank een deel van de winst uit aan verenigingen in de buurt. Leden van de rabobank bepalen waar dit geld naar toe gaat. Het totaalbedrag wordt verdeeld over alle uitgebrachte stemmen. ELKE STEM IS GELD WAARD! De Hanswijckers kunnen uw steun goed gebruiken. Met de bijdrage van de Rabobank kunnen wij ervoor zorgen dat we jaarlijks een hoogwaardige musical op de planken kunnen zetten met prachtige kostuums, een mooi decor en zenders voor alle spelers!

Stemmen

Leden van Rabobank Alkmaar e.o. brengen van 4 t/m 24 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

Hoe kan ik stemmen?

Door in te loggen in de app of via onderstaande groene knop komt u op de pagina waar u op de oranje knop "breng je stem uit" kunt klikken.

Als lid van de rabobank krijgt u 5 stemmen, hiervan kunt u er 2 inzetten op de Hanswijckers de overige stemmen kunt u verdelen over andere clubs. (bijvoorbeeld een collega theatervereniging, of een sportclub)

U bent nog geen Rabo-lid?

Wel een rabo rekening maar nog geen lid? Lid worden kan via dezelfde pagina, waarna u vervolgens alsnog kunt stemmen!

 

Zorg dat de Rabobank-leden in de familie of in de buurt ook op de Hanswijckers stemmen. Hoe meer stemmen, hoe meer geld!!

 

Stem op 

 


Recent Nieuws

Open Les 2022
07 juli 2022

De laatste repetities
09 juni 2022

Kaartverkoop August Rush
29 april 2022

Voorstelling
14 december 2021

Rabo Club Support 2021
04 oktober 2021

Begonnen
03 september 2021

Audities 9 en 16 sept
17 augustus 2021
terug naar de nieuwsberichten